Tilapäisesti suljettu sairastapauksen vuoksi

Kokonaisvaltaista hautauspalvelua

Varaamme puolestasi siunausajan ja -paikan, papin ja kanttorin. Hautajaisten järjestämisessä on paljon huolehdittavia ja päätettäviä asioita, joten annamme neuvoja kaikista käytännön asioista. Sovimme myös papin ja kanttorin kanssa yksityiskohtaisista järjestelyistä, kuten esimerkiksi siunaustilaisuuden kukista, ohjelmasta ja virsistä. Hoidamme tämän lisäksi paitsi kuljetukset, myös kaiken muun tarvittavan.

Palveluihimme kuuluu esimerkiksi:

• Muistotilaisuuden tarjoilut kotiin tai toivomaanne saliin

• Siunaustilaisuuden ohjelman painatukset

• Kantajat tarvittaessa

• Valokuvaus

• Lehti-ilmoitukset

• Asiantuntemusta myös perunkirjoituksen ja kuolinpesän asioiden hoidossa


Arkut ja uurnat

Laajasta valikoimastamme löydät varmasti sopivat arkut, uurnat ja hautakivet. Tarjolla on monia materiaaleja, värejä ja muotoiluja kaikenlaiseen makuun. Autamme mielellämme valinnassa. Arvostamme kotimaisuutta ja laatua, siksi teemmekin yhteistyötä SHT:n ja Kivilähteen kanssa.

OTA YHTEYTTÄ

Tutustu valikoimaan

Image


Hautakivet

Teemme yhteistyötä Kivilähde - Kaavin Kiven kanssa. Laajasta hautakivi valikoimastamme löydät sopivat hautakivet. Autamme mielellämme hautakiven valinnassa.

OTA YHTEYTTÄ

Tutustu valikoimaan

Image


Kukat ja Pitopalvelu

Voitte tilata meiltä kaikki kukat ja koristelut hautajaisiin sekä muistotilaisuuteen. Kauttamme saatte myös kaikki muistotilaisuuden tarjoilut kotiin tai toivomaanne juhlatilaan. Kun tilaat kaikki tarvitsemasi palvelut luotettavasti samasta paikasta, on helpompi keskittyä kauniiseen tilaisuuteen. Ota yhteyttä ja sovitaan järjestelyistä yhdessä.

OTA YHTEYTTÄ


Kuljetus

Kauttamme saatte myös sovittua vainajan kuljetuksen, mikäli tarvetta.

OTA YHTEYTTÄ


Perunkirjoitus

Autamme teitä myös lakiasioissa. Perunkirjoitus on pidettävä kolmen kuukauden kuluessa kuolemasta.  Perunkirjoituksen kopio on toimitettava Verohallinnolle. Meillä on omasta takaa asiantuntemusta kuolinpesän ja lakiasioiden hoidossa.

OTA YHTEYTTÄ